Betalingsmogelijkheden

VOORUITBETALEN:
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met hier op het totaal bedrag. Het totaalbedrag kan worden overgeschreven naar:

IBAN: NL77 SNSB 0945 6729 18

BIC/SWIFT: SNSBNL2A
t.n.v: Bitwatch
SNS Bank

Let op: vergeet bij overschrijving niet het ordernummer te vermelden welke

IDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.


BITCOIN:
Bitwatch heeft onder andere zijn naam te danken aan het feit dat wij de eerste exclusive horloge in Nederland zijn welke betaling met bitcoin accepteerd.
Bitcoin is een zeer snel en daarbij ook veilig betaalmiddel waarmee gebruikers onderling betalingen kunnen verrichten zonder dat dit hoeft via een bank of andere centrale instelling. Betalen met bitcoins gaat net zo makkelijk als het sturen van een e-mail, alleen dan met behulp van een bitcoinadres (een reeks cijfers en letters) via het Bitcoin-netwerk.
Wij zijn ons er van bewust dat bitcoin een anoniem betalingsmiddel betreft, wij verstrekken in geen enkel geval adres gegevens of andere persoonlijke informatie aan derde. Zowel voor bitcoin als andere betalingsmethode.

OVERIGE BETAALMETHODES:
Tevens accepteren wij contant, Sofort Banking, en Bancontact.


 

 

 

280